Privacy Policy
Inloggen
Winkelmandje

Privacy Policy

Wij respecteren uw privacy en verwerken uw persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor u ze heeft verstrekt, in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens en de Telecommunicatiewet.


1. Bedrijfsgegevens

Naam bedrijf: Sporttrader B.V.
Website: https://fitwinkel.nl
Inschrijfnummer KvK: 50083899
BTW-nummer: NL822730352B02


2. Registratie
 
Voor sommige onderdelen van onze dienstverlening is registratie noodzakelijk. Wij bewaren de door u opgegeven persoonsgegevens zodat u deze niet iedere keer opnieuw hoeft in te vullen, en wij contact met u op kunnen nemen om onze dienstverlening goed uit te voeren. Verder bewaren wij het om u een overzicht te geven van de producten die u bij ons heeft aangeschaft.

Wij zullen persoonsgegevens die aan ons worden gegeven niet aan derden verstrekken, tenzij dat noodzakelijk is in het kader van de overeenkomst die u met ons sluit, of indien dit wettelijk verplicht is.

 
3. Gebruik van persoonsgegevens

a. E-mailadres
Wij kunnen u, in het kader van een gesloten overeenkomst, aanbiedingen doen over soortgelijke producten en diensten, mits u bij het verstrekken hiervan toestemming heeft gegeven. De mogelijkheid om toestemming te geven is vermeld bij het moment van het verstrekken van uw gegevens. Bovendien wordt u in elke communicatie de mogelijkheid geboden om u af te melden voor verdere aanbiedingen. 
b. Postadres
Wij gebruiken uw postadres alleen voor het verzenden van informatie die u hebt aangevraagd.
c. Telefoonnummer
Wij gebruiken uw telefoonnummer niet voor commerciële doeleinden.


4. Overige gegevens

Wij maken gebruik van Google Analytics om inzicht te krijgen in de manier waarop men van onze dienstverlening en onze website gebruik maakt. In het kader hiervan wordt via onze website een cookie geplaatst waarmee gegevens worden geregistreerd. Deze gegevens worden geanonimiseerd aan ons doorgegeven.


5. Beveiliging

Op onze website wordt gebruik gemaakt van een beveiligde verbinding. Verder nemen wij maatregelen om onrechtmatig gebruik en ongeautoriseerde toegang te voorkomen.


6. Toegang tot uw gegevens

Op verzoek geven wij aan bezoekers van onze website informatie over de persoonsgegevens die van hen worden verwerkt. Eventuele onjuiste gegevens kunnen worden verbeterd, aangevuld of verwijderd. Als u toegang wenst tot deze informatie, of uw persoonlijke gegevens wenst te verbeteren kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen.




 


Dit privacy beleid kan te allen tijde gewijzigd worden. Het verdient aanbeveling om deze verklaring regelmatig te raadplegen zodat u van deze wijzigingen op de hoogte bent.
241

Aanmelden nieuwsbrief

Fitwinkel - SubFooter - Kettler
Fitwinkel - SubFooter - Gymstick
Fitwinkel - SubFooter - Lifefitness
Fitwinkel - SubFooter - Proform
Fitwinkel - SubFooter - NordicTrack
Fitwinkel - SubFooter - Tunturi
Fitwinkel - SubFooter - Flow Fitness
Fitwinkel - SubFooter - Finnlo
© 2017 Fitwinkel B.V. Alle rechten voorbehouden

Beoordeling 9.4 gebaseerd op 80 individuele klant beoordelingen op Trustpilot

Vragen? Wij helpen
u graag
verder!
Fitwinkel - CopyFooter - iDeal
Fitwinkel - CopyFooter - Mistercashe
Fitwinkel - CopyFooter - Visa
Fitwinkel - CopyFooter - Mastercard
Fitwinkel - CopyFooter - Paypal
Fitwinkel - Copyfooter - AfterPay

Welkom, inloggen

Winkelmandje

Filter