Inloggen
Winkelmandje

Maak de lekkerste whey pannenkoeken op nationale pannenkoekendag!

Maak de lekkerste whey pannenkoeken op nationale pannenkoekendag!
Geplaatst op 16-3-2023 door Fitwinkel
Vrijdag is het Nationale Pannenkoekendag! Wat is er nu lekkerder dan pannenkoeken eten op deze feestelijke dag? Maar als je bezig bent met gezonde voeding en fitnessdoelen, kan het lastig zijn om een balans te vinden tussen genieten en gezond eten. Gelukkig zijn er genoeg gezonde alternatieven voor de traditionele pannenkoek, zoals eiwitrijke pannenkoeken gemaakt met whey proteïne poeder van Empose! In deze blog bespreken we alles wat je moet weten over deze proteïne pannenkoeken en hoe je ze het beste kunt bereiden.

Waarom whey protein?


Whey protein is een populaire supplement onder sporters en fitness enthousiastelingen, omdat het helpt bij spierherstel en spiergroei. Door whey protein te gebruiken in je pannenkoeken, krijg je dus niet alleen een lekkere maaltijd, maar ook nog eens extra eiwitten binnen! Empose heeft speciale whey proteïne poeder ontwikkeld die niet alleen hoog in eiwitten is, maar ook laag in suiker en vet. Zo lijkt het alsof je van een ‘cheat meal’ aan het genieten bent, terwijl je eigenlijk de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt.

Binnen no-time op jouw bord!


Het maken van whey proteïne pannenkoeken is niet alleen gezond, maar ook heel eenvoudig. Met een paar eenvoudige ingrediënten, waaronder whey proteïne poeder, eieren en een banaan, kun je binnen enkele minuten heerlijke en voedzame pannenkoeken maken. Serveer je pannenkoeken met heerlijke toppings, zoals vers fruit, honing of Griekse Yoghurt! Dus waar wacht je nog op? Probeer ze vandaag nog uit en geniet van een heerlijke, gezonde maaltijd!

Ingrediënten:




Bereidingswijze:


1. Pak een kom en meng de Empose whey proteïne poeder, banaan en eieren met een mixer tot een glad beslag.
2. Verhit een klein beetje olijfolie of kokosolie in een pan op hoog vuur. Zorg ervoor dat de pan goed heet is, anders kan de pannenkoek niet goed bakken.
3. Giet een kleine hoeveelheid beslag in de pan. Zet de pan op middelhoog vuur. Voorkom dat je te veel beslag in de pan giet, het is beter om kleine pannenkoeken te maken.
4. Wacht enkele ogenblikken. Als de onderkant van de pannenkoek stevig genoeg is, draai je hem om. Laat de bovenkant van de pannenkoek ook even bakken.
5. Maak je pannenkoek perfect met jouw persoonlijke favoriete toppings. Voeg een scheutje honing, plakjes vers fruit of een flinke lepel Griekse yoghurt toe en ervaar een heerlijk smaakfestijn!
pannenkoeken pannenkoeken

Voorgestelde producten

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen