Bedrijfsfitness op locatie: Investeren in fitte werknemers | Fitwinkel.nl
Inloggen
Winkelmandje

Bedrijfsfitness op locatie: Investeren in fitte werknemers

bedrijfsfitness_banner

In een kantooromgeving zitten medewerkers gemiddeld 9 uur per dag. Dit resulteert in het feit dat slechts 12% van die medewerkers aan de fitnorm voldoen, wat een negatieve invloed heeft op onder andere de effectiviteit & efficiëntie op de werkvloer en de algemene gezondheid. Fitwinkel helpt jouw organisatie te transformeren naar een werkplek waar zowel werknemers als werkgevers fit, productief en gezond zijn. Dit vertaalt zich onder andere door in het concentratievermogen dat wordt bevorderd, de creativiteit die verbetert en bovendien versterkt het geheugen. Weergegeven in statistieken levert bedrijfsfitness het volgende op voor jouw organisatie:
 • 77% van de medewerkers kan meer sporten indien zijn werkgever over een fitnessruimte beschikt
 • 11% hogere omzet per medewerker
 • 1.8 dagen minder ziekteverzuim per medewerker
 • 28% hoger aandeelhoudersrendement
 • 74% van de werkgevers geeft aan dat het bijdraagt aan het werven en behouden van personeel


Even belangrijk is dat de balans tussen privé en werk verbeterd wordt voor medewerkers van jouw organisatie. Na werktijd kunnen zij zich volledig richten op hun gezin en dit draagt bij aan een hogere medewerkerstevredenheid. Onderzoek toonde aan dat 67% van de bedrijven die sporten faciliteert voor medewerkers een hogere tevredenheid rapporteerde.

Bedrijfsfitness specialist Fitwinkel.nl


Fitwinkel is de expert op het gebied van bedrijfsfitness in Nederland. Naast een online webshop beschikt Fitwinkel over 6 fysieke winkels, waardoor er altijd een adviespunt dichtbij aanwezig is. Uiteraard staan wij ook buiten kantooruren klaar voor jou. Gezamenlijk bekijken we bij ons of op locatie naar de mogelijkheden voor een geschikte fitnessruimte en stellen we een bedrijfsfitness plan op. Hier hebben wij al meer dan 20 jaar ervaring mee! Deze ervaring in combinatie met een breed en diep assortiment zorgt ervoor dat we inmiddels een legio aan bedrijven hebben voorzien van een fitnessruimte in verschillende formaten. Voor elke behoefte hebben wij een invulling, die uiteraard begint met een goede kop koffie tijdens een oriënterend gesprek. Wij berekenen graag voor jou een offerte op maat. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Bedrijfsfitness: de voordelen voor werkgevers


Bedrijfsfitness biedt werkgevers een groot aantal voordelen. We hebben de belangrijkste voordelen voor je op een rijtje gezet.

 • Mooie extra arbeidsvoorwaarde

In een tijd waarin goed personeel schaars is wil je als bedrijf jezelf onderscheiden van de rest. Een fitnessruimte bij het bedrijf is een prachtige arbeidsvoorwaarde die veel mensen zal aanspreken.

 • Gezondere werknemers

Werknemers die ziek zijn kosten geld. En dat is vervelend! Het aanbieden van bedrijfsfitness zorgt voor minder ziekteverzuim en een verhoogde arbeidsproductiviteit.

 • Teambuilding

Samen sporten zorgt voor meer samenhorigheid binnen het bedrijf en tussen verschillende afdelingen.

 • Fiscaal aftrekbaar

Alle investeringen in bedrijfsfitness zijn fiscaal aftrekbaar. Een mooi belastingvoordeel dus.

Bedrijfsfitness: de voordelen voor werknemers


Naast een groot aantal voordelen van bedrijfsfitness voor werkgevers, zijn er ook legio voordelen voor werknemers. Het hebben van een fitnessruimte binnen het bedrijf is een mes wat aan twee kanten snijdt.

 • Voordelig sporten

Een sportschoolabonnement kost al snel tussen de 15 en 50 Euro per maand, afhankelijk van welke sportschool je gebruik maakt. Een fitnessruimte ‘aan de zaak’ hoeft voor werknemers niets te kosten.

 • Verschillende sporten mogelijk

De een wil graag vet verliezen, de ander wil graag spiermassa aanzetten. Met de fitnessapparatuur van Fitwinkel.nl is het allemaal mogelijk Richt je een fitnessruimte in met cardio? Of ga je voor een complete crossfit ruimte. Een combinatie is natuurlijk ook mogelijk.

 • Gezellig sporten

Een veel gehoord argument van de sportschool is dat het er ongezellig kan zijn. Iedere sporter ‘doet zijn ding’ en gaat weer naar huis. Een fitnessruimte binnen het bedrijf zorgt ervoor dat er altijd wel een bekend gezicht is om mee te sporten.

 • Tijdbesparing

Naar de sportschool gaan neemt tijd in beslag in de vorm van reistijd en voorbereidingstijd. Even snel na het werk sporten scheelt werknemers een grote hoeveelheid tijd.

 • Flexibel

Even een uurtje fietsen tussen de middag? Geen probleem! Even zien of Bernard van de IT afdeling echt 100 kilo kan bankdrukken? Let’s go! Werknemers zijn niet gebonden aan openingstijden van de sportschool en kunnen sporten wanneer het hen uitkomt.

Meer over de voordelen van bedrijfsfitness


Lees hier meer over de voordelen van bedrijfsfitness.
Bedrijfsfitness


Advies op maat?

Advies op maat
Ik wil


Veelgestelde vragen

 

Wat houdt bedrijfsfitness in?


Met bedrijfsfitness bied je werknemers aan om te sporten en gezond bezig te zijn op de werkvloer. Bedrijfsfitness kan op verschillende manieren. Zo is het mogelijk om in kantoren walking pads, bureaufietsen en/of fitnessballen aan te bieden zodat werknemers niet alleen maar op een bureaustoel hoeven te zitten. Daarnaast kan je uiteraard ook incompany fitness aanbieden. Dit is een fitnessruimte binnen het bedrijf. Hierdoor wordt het voor werknemers laagdrempeliger om te sporten. Dit is een groot voordeel voor zowel werknemer als werkgever.

Wat zijn de voordelen voor de werkgever met bedrijfsfitness?


De belangrijkste voordelen voor de werkgever om aan bedrijfsfitness te doen zijn:
 • Mooie extra arbeidsvoorwaarden waarbij 74% van de werkgevers aangeeft dat het bijdraagt aan het werven en behouden van het personeel;
 • Gezonde werknemers waarbij ze 1.8 dagen minder ziek zijn;
 • Goed voor de Teambuilding;
 • Werknemers worden productiever waardoor de omzet per werknemer met gemiddeld 11% stijgt.
Zo zijn er nog veel meer voordelen. Lees meer over deze voordelen hier.

Wat zijn de voordelen voor de werknemer met een bedrijfsfitnessruimte?


Voordelen voor de werknemers zijn: voordelig sporten, tijdsbesparing, flexibel en gezelligheid, goed voor de geestelijke gezondheid. Benieuwd naar alle voordelen? Lees meer over deze voordelen hier.

Welke apparaten zijn er nodig voor een eigen bedrijfsfitness?


Wij raden altijd een combinatie tussen klein fitness, kracht- en cardioapparatuur aan. De basis van de keuze wordt gevormd door de wensen van de werknemers, de ruimte en het budget. Dit betekent dat er geen “one size fit all” is. Om die reden bieden wij maatwerk, zodat de ruimte aan alle wensen en behoeften voldoet. Wanneer er geen ruimte beschikbaar is beschikken wij ook over tal van mogelijkheden waarbij je op het kantoor fitter kan worden.

Hoe begin ik als werkgever met bedrijfsfitness?


De volgende stappen dienen ondernomen te worden: 1. Bepaal de ruimte. 2. Achterhaal wat de behoeften zijn van de werknemers 3. Bepaal het budget. 4. Bepaal de benodigdheden voor in de ruimte. Deze stappen lopen we graag samen met je door om de ideale bedrijfsfitnessruimte op te stellen. Vul op deze pagina vrijblijvend het contactformulier in. Aan de hand hiervan zal er gekeken worden wat de mogelijkheden zijn en zal er een offerte op maat opgesteld worden die past binnen het beoogde budget.

Hoe stimuleer ik mijn werknemers om actief mee te doen aan bedrijfsfitness?


Laat werknemers de voordelen zien van bedrijfsfitness. Werknemers hoeven geen dure sportschool abonnement meer af te sluiten, ze zijn minder tijd kwijt aan sporten door het op de bedrijfslocatie te doen en het direct na werktijd te kunnen doen. Ze kunnen sporten wanneer ze willen. Je kunt er ook voor kiezen om groepslessen in te roosteren door een personal trainer langs te laten komen. Dit stimuleert werknemers die vaak geen idee hebben wat ze allemaal in een fitnessruimte kunnen doen.

Kan ik advies op maat krijgen met bedrijfsfitness?


Dat kan zeker. Onze experts helpen je graag met het inrichten van een bedrijfsfitnessruimte. Ze helpen je van a-z waardoor zelf geen verkeerde beslissingen worden genomen. Vraag vrijblijvend een offerte aan op deze pagina.

Is bedrijfsfitness via Fitwinkel.nl een abonnement?


Nee zeker niet! Bij een abonnement moeten de werknemers nog steeds naar de sportschool wat niet voor iedereen mogelijk is en een extra stap is. Wij helpen met het inrichten van een fitnessruimte binnen het bedrijf zonder dat daar een abonnement aan gekoppeld is.

Ontvang professioneel advies in een van onze 6 showrooms

 • Persoonlijk advies
 • Test, ervaar en beleef het assortiment

Bekijk onderstaand de openingstijden per Fitwinkel.

Bedrijfsfitness op locatie: Investeren in fitte werknemers | Fitwinkel.nl-56
Bedrijfsfitness op locatie: Investeren in fitte werknemers | Fitwinkel.nl-57
Bedrijfsfitness op locatie: Investeren in fitte werknemers | Fitwinkel.nl-59
Bedrijfsfitness op locatie: Investeren in fitte werknemers | Fitwinkel.nl-90
Bedrijfsfitness op locatie: Investeren in fitte werknemers | Fitwinkel.nl-244
Bedrijfsfitness op locatie: Investeren in fitte werknemers | Fitwinkel.nl-351
Bedrijfsfitness op locatie: Investeren in fitte werknemers | Fitwinkel.nl-352
Bedrijfsfitness op locatie: Investeren in fitte werknemers | Fitwinkel.nl-353
Bedrijfsfitness op locatie: Investeren in fitte werknemers | Fitwinkel.nl-356
Bedrijfsfitness op locatie: Investeren in fitte werknemers | Fitwinkel.nl-361
Bedrijfsfitness op locatie: Investeren in fitte werknemers | Fitwinkel.nl-362
Bedrijfsfitness op locatie: Investeren in fitte werknemers | Fitwinkel.nl-364
Bedrijfsfitness op locatie: Investeren in fitte werknemers | Fitwinkel.nl-381
Bedrijfsfitness op locatie: Investeren in fitte werknemers | Fitwinkel.nl-382
Bedrijfsfitness op locatie: Investeren in fitte werknemers | Fitwinkel.nl-383
Bedrijfsfitness op locatie: Investeren in fitte werknemers | Fitwinkel.nl-384
Bedrijfsfitness op locatie: Investeren in fitte werknemers | Fitwinkel.nl-385
Bedrijfsfitness op locatie: Investeren in fitte werknemers | Fitwinkel.nl-386
Bedrijfsfitness op locatie: Investeren in fitte werknemers | Fitwinkel.nl-387
Bedrijfsfitness op locatie: Investeren in fitte werknemers | Fitwinkel.nl-409
Bedrijfsfitness op locatie: Investeren in fitte werknemers | Fitwinkel.nl-410
Bedrijfsfitness op locatie: Investeren in fitte werknemers | Fitwinkel.nl-411
Bedrijfsfitness op locatie: Investeren in fitte werknemers | Fitwinkel.nl-412
Bedrijfsfitness op locatie: Investeren in fitte werknemers | Fitwinkel.nl-413

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen