Inloggen
Winkelmandje

VirtuFit Elite TR-500i Loopband

Welke lengte heeft u nodig?
/
U heeft 0 stuks nodig voor 0 euro incl. BTW
Garantie
Montage op afspraak
Trainingsschema
€ 1.499,00-33 %
€ 999,00
Zet op verlanglijstje
Laat u adviseren in één van onze winkels
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Reviews
Gebaseerd op 5 reviews

Kies tijdens het afrekenen één van de onderstaande cadeaus.

Bidon Fitwinkel 750 ml
Butterfly ABS
Fitwinkel Mini Bal
Gymstick Pre-Cut Kinesiotape - Enkel/Kuit
Gymstick Pre-Cut Kinesiotape - Nek
Gymstick Pre-Cut Kinesiotape - Onderrug
Gymstick Pre-Cut Kinesiotape - Schouder
Fitwinkel shaker
SKLZ Mini bands - Multi-Resistance training band set met mobiele video's
Toevoegen aan favorieten
  • Artikelomschrijving & specificaties
  • Documenten
  • Accessoires
  • Veel gestelde vragen
  • Reviews

Artikel omschrijving VirtuFit Elite TR-500i Loopband

Artikel omschrijving VirtuFit Elite TR-500i Loopband

De VirtuFit Elite TR-500i Loopband is gemaakt voor hardlopers die voor het serieuze werk gaan. Deze loopband heeft andere eigenschappen dan bijvoorbeeld een loopband die je een haf uurtje in het weekend gebruikt. Deze VirtuFit loopband is gemaakt van beter materiaal en intensief gebuik is daarom ook geschikt. Onderhoud aan deze loopband is nihil en wanneer het tijd is om de band te smeren word je gewaarschuwd. Om de loopband te onderhouden wordt er smeerolie en een spons meegeleverd.

Programma's en trainingsmogelijkheden

Om uitdaging en variatie te bieden beschikt deze VirtuFit loopband over 30 programma’s. Deze 30 programma’s bestaan uit: 24 voorgeprogrammeerde trainingen, 3 gebruikersprogramma, 2 hartslag gestuurde trainingen en een programma om je vet te meten. Tijdens het gebruik van het hartslagprogramma is het belangrijk dat je de handsensoren vasthoudt of via een draadloze borstband je hartslag laat meten. De signaalontvanger van de TR-500i kan naast de VirtuFit borstband ook koppelingen maken met de borstbanden van Polar. De programma’s voor je hartslag vragen je je leeftijd in te stellen en stellen daarna een doelhartslag voor. De loopband past zelf tijdens het sporten de hellingshoek en snelheid aan om de doelhartslag te behalen. Wijzig je dit zelf, dan veranderen de hellingshoek en de snelheid en omgekeerd. Om het vetmetingprogramma te gebruiken vul je eerst je gewicht, lengte, geslacht en leeftijd in. Daarna houd je de sensoren voor je hartslag vast en laat je je gegevens meten door de TR500i. Op het scherm krijg je dan je BMI te zien. Weet je niet wat dit betekent, kun je dit altijd terugvinden in de handleiding. Naast al deze programma’s zit er ook nog een race optie bij waar je jezelf op het scherm ziet sporten tegen de computer. De hardloopsnelheid van de tegenstander en afstand van je race zijn aan te passen.

Snelheid en hellingshoek

Op het programma van de vetmeting na, passen de programma’s VirtuFit Elite TR-500i Loopband automatisch de snelheid en de hellingshoek aan. Deze snelheden varieren tussen de 0,8 en 20 km per uur met een hellingshoek tussen de 0 en 15%. Ook voor fanatieke hardlopers zijn deze variaties meer dan genoeg voor een stevige training. Het aanpassen van de snelheid en hellingshoek kan ook via de sneltoetsen op de display. De snelheid is nauwkerig aan te passen in stappen van 0,1 km/u. Je kunt de knop ook ingedrukt houden als je de snelheid sneller omhoog of omlaag wilt brengen.

Voordelen van de VirtuFit Elite TR-500i

Deze loopband is zo goed als geruisloos op iedere mogelijke snelheid. De 3.0 PK motor heeft een maximum prestatie van 6.0 PK. Dit wil zeggen dat de band soepel beweet, ook als er een zwaarder gewicht op de loopband rust. Het loopvlak is 140 bij 51 cm. De maximale belastbaarheid is 150 kg en de band is zelfs dan nog goed in staat om te functioneren. Het speciale schokdemping systeem “Muti Shock Absorption” zit verdeelt onder het hele loopvlak en houdt het naar alle omstandigheden comfortabel om hard te lopen. Hiernaast heeft de Elite TR500i loopband video’s en muziek tijdens het hardlopen. Om jouw sportritmes mooi weer te geven kun je de MP3 aansluiting en ingebouwde speakers gebruiken. Om je waterfles bij de hand te houden tijdens het hardlopen is er een speciale drinkbekerhouder aan de loopband bevestigd. Verder heeft de VirtuFit loopband manieren om mensen die zich niet prettig voelen op een loopband het gemakkelijker en veiliger te maken. De ergonomische handrails geven ondersteuning tijdens het sporten. De loopband kun je stil zetten als je valt of er iets anders mis gaat via de noodstop. Deze wordt geactiveerd door een veiligheidskoord dat je met een clip aan je kleding bevestigt. Wanneer het koord vast zit, kan er niks gebeuren. Schiet het koord los, staat de loopband meteen stil!

Je resultaten volgen en bijhouden

De display bestaat uit een verlicht 7 inch TFT kleurenscherm met 4 informatievensters. Het volgende kun je hierop volgen: hellingshoek, hartslag, tijd, afstand, snelheid en je calorieverbranding. Ook tijdens het kijken van een film kun je de vooruitgangen volgen via het informatie venster. Mocht het 7 inch scherm niet groot genoeg zijn, zet je gewoon een tablet in de houder, ook je smartphone past hierin. Om meer uit je training te halen gebruik je je smartphone of tablet om de gratis Fitshow app te downloaden. De app is te vinden in de Appstore, Google play store of via de QR code op de loopband. Fitshow maakt een connectie met je loopband via Bluetooth en houdt je prestaties bij. Op het scherm van de Fitshow kun je zelfs de snelheid en hellingshoek veranderen als je dit wilt. Ook beschikt de app over een ‘outdoor’ instelling met GPS modus. Als het lekker weer is, kun je buiten lopen en vergelijk je het resultaat met de training op de loopband.

Opklapbaar en verplaatsbaar

De VirtuFit Elite TR-500i is opklapbaar en beschikt over een ‘soft drop’ systeem dat je helpt om hem veilig op- en uit te klappen. Opgeklapt is de Elite TR-500i gemakkelijk verplaatsbaar met transportwielen. Dit kan handig zijn om ruimte te besparen na het sporten of als je toch liever op een andere plek sport. Het unieke en eigentijdse design van dit apparaat past in ieder interieur, maar komt in de ene kamer beter tot zijn recht dan in een andere. Met deze band heb je geen gepruts en gedoe ook niet als je het apparaat voor het eerst neerzet. Het grootste deel van de TR-500 loopband is voorgemonteerd in de doos. De overige handelingen zijn eenvoudig, kosten weinig tijd en zijn goed beschreven in de bijgevoegde Nederlandse en Engelse handleidingen. Haal je deze loopband vandaag in huis, dan kun je vandaag nog beginnen met hardlopen!

De VirtuFit Elite TR-500i Loopband voldoet aan de CE keuring. Bij deze loopband zit 3 jaar garantie aan huis.

Documenten

Specificaties VirtuFit Elite TR-500i Loopband

MerkVirtuFit fitnessapparaten
CategorieLoopband
EAN Code8719497597291
ArtikelcodeVFLOTR-500i
VerpakkingStuk(s)
Aantal programma's
Aantal programma's
Uit hoeveel verschillende trainingsprogramma's kun je kiezen?
30
Aantal user programma's
Aantal user programma's
Hoeveel gebruikersprofielen kan het apparaat onthouden?
3
Afmetingen (LxBxH)
Afmetingen (LxBxH)
Wat zijn de afmetingen van het apparaat?
181 x 95,5 x 130 cm
Belastbaar gewicht
Belastbaar gewicht
Wat is het belastbaar gewicht van het apparaat?
150 kg
Borstband bijgeleverd
Borstband bijgeleverd
Wordt er een borstand bijgeleverd?
nee
Borstband mogelijkheid
Borstband mogelijkheid
Beschikt het apparaat over een borstband mogelijkheid?
ja
Aantal Heart Rate Controlled programma's
Aantal Heart Rate Controlled programma's
Het aantal trainingsprogramma's waarbij tijdens het sporten de weerstand aangepast wordt op basis van je hartslag.
2
Gebruik
Gebruik
Hoe hoger het gebruik van een fitness-apparaat, hoe steviger en duurzamer het moet zijn. Bedenk goed dat het aantal gebruiksuren al snel oploopt als je de hometrainer met meerdere personen gebruikt. Thuis :1-2 uur per dag, max. 15 uur per week Semi-professioneel : 3-6 uur per dag, max. 40 uur per week Professioneel : onbeperkt gebruik
Thuis
Garantie thuisgebruik
Garantie thuisgebruik
Hoe lang is de garantie voor thuisgebruik?
3 jaar garantie aan huis
Service aan huis
Service aan huis
Service aan huis is de periode dat een monteur bij problemen langs komt zonder voorrijkosten in rekening te brengen. Service aan huis is soms korter dan de garantie.
3 jaar service aan huis
Stroomvoorziening
Stroomvoorziening
Het type stroomvoorziening dat een product nodig heeft. Meestal netstroom of batterijen.
Netstroom
Type display
Type display
Met een display zijn al je gegevens tijdens en na het sporten af te lezen. Wanneer het fitness-apparaat over trainingsprogramma's beschikt, stel je deze via het display in. Soms is ook de weerstand via het display in te stellen.
TFT
Verlicht display
Verlicht display
Is het beeldscherm van dit product voorzien van verlichting? Deze feature maakt het scherm ook in het donker goed leesbaar.
ja
Waterpas afstelbaar
Waterpas afstelbaar
is het apparaat waterpas afstelbaar?
nee
Gewicht fitness toestel
Gewicht fitness toestel
Wat is het gewicht van het toestel?
77 kg
Afmetingen opgeklapt (LxBxH)
Afmetingen opgeklapt (LxBxH)
Wat zijn de afmetingen van het toestel opgeklapt?
114 x 95,5 x 154 cm
Automatische hellingshoek
Automatische hellingshoek
Is de hellingshoek verstelbaar met de interface bij het display?
ja
Hartslag meting
Hartslag meting
Heeft het toestel handsensoren, of een ontvanger voor een draadloze borstband, om de hartslag te meten?
ja
demping
demping
Hoe beter de demping, des te minder schokken je gewrichten te verduren krijgen. Wanneer je terugkeert van een blessure of moeilijk te been bent, heb je veel baat bij extra demping.
ja
Kleuren display
Kleuren display
Heeft deze loopband een kleurenscherm?
ja
Loopvlak
Loopvlak
Wanneer je tijdens het lopen een kleine afwijking hebt, is het lastiger om in een rechte lijn te blijven lopen. Hiervoor is de breedte van de loopband erg belangrijk. Ben je van nature een 'rechte loper'? Dan kun je ook met een minder brede loopband uit de voeten. Je paslengte is zeer belangrijk bij het bepalen van de juiste loopvlaklengte voor jou. Hoe langer je passen zijn, des te langer je loopvlak moet zijn.
140 x 51 cm
Max. hellingshoek
Max. hellingshoek
Wat is de maximale hellingshoek waarop je dit toestel in kunt stellen?
15%
Motor continue vermogen
Motor continue vermogen
Het continu vermogen is het vermogen dat de loopband continu kan leveren. Dit is voornamelijk heel belangrijk bij wandelen, omdat je dan meer tijd op de band doorbrengt.
3.0 pk
MP3 ingang op
MP3 ingang op
Beschikt dit apparaat over een mp3 ingang?
ja
Opklapbaar
Opklapbaar
Is het toestel opklapbaar?
ja
Quick speed
Quick speed
Met Quick speed, of Quick start, begin je te lopen door op één knop te drukken. Je hoeft dan niet eerst een programma te selecteren.
ja
Snelheid
Snelheid
De maximale snelheid van de loopband
0,8 - 20 km/u
Sneltoetsen voor helling en snelheid
Sneltoetsen voor helling en snelheid
Heeft het apparaat toetsen om de snelheid en hellingshoek met één klik op een niveau te brengen?
ja
Transportwieltjes
Transportwieltjes
Beschikt het apparaat over transportwieltjes?
ja
Motor vermogen
Motor vermogen
wat is het motor vermogen van het apparaat?
6.0 pk
Afmetingen verpakking (LxBxH)
Afmetingen verpakking (LxBxH)
Wat zijn de afmetingen van de verpakking?
191 x 90 x 38 cm
Gewicht met verpakking
Gewicht met verpakking
Wat is het gewicht van de verpakking?
89 kg
Monitor weergave
Monitor weergave
Welke meetgegevens worden er op het display weergegeven?
Hellingshoek, hartslag, tijd, timer, afstand, calorie verbranding, snelheid, wedstrijdmodus
Kleuren
Kleuren
Wat zijn de kleuren van het apparaat?
Grijs, zwart, wit
Materialen
Materialen
Wat zijn de materialen van het apparaat?
Metaal, kunststof
Bidonhouder
Bidonhouder
Beschikt het apparaat over een bidonhouder?
Ja
Tablethouder
Tablethouder
Beschikt het apparaat over een tablethouder?
Ja
Noodstop
Noodstop
Met een noodstop kun je de werking van het product direct beëindigen.
Ja
Compatible met smartphone
Compatible met smartphone
Kun je (vaak met een app) met je telefoon verbinding maken naar je ligfiets en gegevens uitwisselen?
Ja
Connectivity
Connectivity
Heeft het apparaat verbindingsmogelijkheden met andere apparaten, bijvoorbeeld via WiFi of Bluetooth?
Bluetooth
Ingebouwde speakers
Ingebouwde speakers
heeft het apparaat ingebouwde speakers?
Ja

Accessoires VirtuFit Elite TR-500i Loopband

VirtuFit Universele Vloermat - Beschermmat Fitnessapparatuur 90 x 200 cm

VirtuFit Universele Vloermat - Beschermmat Fitnessapparatuur 90 x 200 cm

  • Milieuvriendelijk en slijtvast
  • 2 Jaar garantie
  • Voorkomt beschadigingen
€ 39,95 -25 % € 29,95
VirtuFit Universele Hartslagband
€ 49,95 -40 % € 29,95

Reviews VirtuFit Elite TR-500i Loopband

10/10 5 reviews
Geplaatst op 07-03-2018

Prima loopband die aan alle verwachtingen voldoet! Voldoende loopoppervlakte; goede programma’s en zeer stabiel. Echt een aanrader. Ook goede service van Fitwinkel.

Geplaatst op 28-02-2018

Het was even een dingetje de loopband naar zolder te brengen, maar een prima loopband met veel mogelijkheden, wij zijn heel tevreden en zouden deze loopband ook aan anderen aanbevelen.

Geplaatst op 03-02-2018

Het is een geweldige VirtuFit Elite TR-500i loopband met veel mogelijk heden ik maak er dagelijks gebruik van
Ik ben er heel blij mee het is echt een aanrader
Geen tijd voor sport school dan is deze loopband met zijn vele mogelijkheden een zeer goed alternatief voor thuis top .

Geplaatst op 06-12-2017

Ik kwam in de winkel in Hengelo voor een goedkopere loopband, maar ben uiteindelijk voor deze fantastische loopband gezwicht. Loopt fijn en ziet er ook nog eens mooi uit. Veel programma's waardoor je elke keer de mogelijkheid hebt voor een andere training. Super loopband voor een mooie prijs!

Geplaatst op 19-10-2017

Deze VirtuFit loopband is een fijne en stabiele loopband. Met de vele programma's heb je voldoende keus om iedere training uitdagend te houden. Dankzij de videofunctie van het display heb ik ook mooi veel afleiding. Daarnaast zijn de vele extra's ook mooi meegenomen zoals het geluidssysteem, tablethouder, USB poort, MP3 ingang etc.

Kortom gezien de prijs/kwaliteitsverhouding en mogelijkheden kan ik deze loopband aan iedereen aanbevelen!

Schrijf een review

Aantal sterren
     
   
Plaats review

Veel gestelde vragen

Na 300 uur moet ik de loopband smeren . Mijn vraag is moet dat aan de binnenkant of de buitenkant van de band en hoeveel olie moet daar op?

De olie dient aan de binnenkant van de band gesmeerd te worden. Er hoeft maar een klein beetje olie op de band van de VirtuFit TR-500i loopband.

Andere vraag stellen

     

Aanmelden nieuwsbrief

Fitwinkel - SubFooter - Kettler
Fitwinkel - SubFooter - Gymstick
Fitwinkel - SubFooter - Lifefitness
Fitwinkel - SubFooter - Proform
Fitwinkel - SubFooter - NordicTrack
Fitwinkel - SubFooter - Tunturi
Fitwinkel - SubFooter - Flow Fitness
Fitwinkel - SubFooter - Finnlo
© 2017 Fitwinkel B.V. Alle rechten voorbehouden

Beoordeling 9.4 gebaseerd op 80 individuele klant beoordelingen op Trustpilot

Vragen? Wij helpen
u graag
verder!
Fitwinkel - CopyFooter - iDeal
Fitwinkel - CopyFooter - Mistercashe
Fitwinkel - CopyFooter - Visa
Fitwinkel - CopyFooter - Mastercard
Fitwinkel - CopyFooter - Paypal
Fitwinkel - Copyfooter - AfterPay

Winkelmandje

Filter